Mit adjunk karácsonyi ajándékként?

Azt hinnénk, hogy gyerekeknek könnyű ajándékot venni. Gyakori azonban, hogy valójában őket is utolérte már az az általános helyzet, hogy mindenük megvan, sőt, túl sok játék, túl sok inger veszi őket körül. Ilyenkor jöhet szóba, hogy inkább egy újabb tárgy helyett élményt adjunk ajándékba. De akkor nem lenne túl üres a fa alatt a tér? Felmerül a gyanú, és szülőként azt mondanám, hogy jogosan.

Megoldás lehet a könyv, mint ajándék. A könyv egyszerre tárgy és egyszerre élmény, hiszen magába foglalja az élményt, amikor majd ölbe vesszük a gyermekünket, felolvasunk számára, együtt képzeljük el a történetet és beszélgetünk a szereplőkről, a lehetséges folytatásról.

Minden könyv egy újabb élmény, egy újabb kaland és csoda. Egy-egy könyv nem foglal el sok helyet, nem zizeg és nem sípol, nem gurulnak szét a darabkái. Viszont fejleszti képzelőerőt, az önkifejezést, a szókincset, a kritikus gondolkodást, az érzelmi intelligenciát és még sorolhatnánk.

Ajándékozzunk könyvet!

Ajánlataink:

  • Adventi Mesés Naptár: óvodás és kisiskolás korosztály számára: akár adventre, akár Mikulásra, akár karácsonyra szép ajándék, lélekemelő történettel 100 oldalon
  • MESEmegOLDÁS: 10 meséből álló könyvecske, óvodás gyerekeknek szóló történetekkel. A könyvhöz ajándékként kicsi, kézműves filcjátékot is küldünk. A mesék célja a félelmek oldása, a stresszoldás, a bizalom építése és a kapcsolódás.
  • Magzatnaplóm: fiatal és felnőtt korosztálynak ajánljuk, különösen kismamáknak és anyukáknak. A magzat maga meséli el kalandos 9 hónapját fogantatásától születéséig. Szórakoztató történet, sok-sok tudományos érdekességgel tarkítva.
karácsonyi ajándék ötletek gyerekeknek
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük