Barion Pixel

A gyerekeket elárasztja és fojtogatja a felnőttek világa, a rengeteg stressz és “aggódnivaló”, ami elveszi gyermekkoruk nyugalmát. Felelősségünk kiszűrni annyit, amennyit csak lehet. Ezt követően pedig lehetőségünk, hogy olyan technikákat mutassunk gyermekeinknek, melyekkel játékosan, szemlélődve, képzeletük szárnyán repülhetnek, letéve aggodalmaikat, félelmeiket, szorongásaikat. Mindezt keresztény szülőként természetes módon átszövi az Istenre való ráhagyatkozás, aki reményünk forrása.

Ebben a könyvben tíz mesében segíthetjük gyermekünket ezen az úton, hogy képzeletével csökkenthesse a benne dúló stresszt. Olvassuk fel a meséket, a kötött bevezetővel kezdve. Minden alkalommal lassan, csendesen, meg-megállva olvassunk, hogy legyen elegendő idő belemerülni a mese világába. A gyerekek közben csukják be szemüket, és képzeljék el a mesét…

Szeretettel ajánlom e könyvet minden szülőnek, nagyszülőnek és pedagógusnak. Óvodás és kisiskolás gyerekek számára felolvasható mesék!

A könyvekhez ajándék filcből készült fát és kicsi állatkát küldünk!

Mit tehetünk, ha gyermekünk fél, fél a covitól, fél a háborútól, fél az áremelkedésektől, a mi félelmeink mind-mind átragadnak rá, és még ijesztőbbek számára, mint minekünk. Ez a könyvecske, 10 mesével segítség lehet ilyen helyzetben. Segítség a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe.

Szemlélődő mesék
Cimke:                         

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük