Barion Pixel

“- Egyszer például arról beszélt, hogy a mennyország olyan, mint a földbe rejtett kincs. Aki rátalál, kész mindenét eladni azért, hogy megvegye azt a földet, ahol a kincs rejtőzik. A kincses történetek mindig is nagyon izgattak! Minden gyerek szeret kincset keresni. A csokitojás keresés is ilyesmi játék, nem?

– De bizony! Nagyon is jól mondod! – feleli Nyussz bólogatva.

– De képzeljétek csak! Én tovább gondolkoztam ezen. Az az ember, aki megtalálja a kincset, megveszi, és már az övé. Vajon mit csinál vele? Nem tudom elképzelni, hogy utána eladná, hogy több pénze legyen. Szerintem megtartja, mindennap előveszi, gyönyörködik benne, örül neki, melegség járja át a szívét, ha csak eszébe jut a világ legcsodásabb kincse, ami már az övé. Jézus azt mondta, hogy ilyen a mennyország. Nem fogjuk itt a földön készpénzre váltani, de mindennap örömet szerez nekünk. Mindennap tudjuk, hogy a Mennyei Atya nekünk egy tökéletes kincset, örök életet készített elő, s ott vár minket. Innentől már nem lesz fontos a földi gazdagság, a földi tárgyak birtoklása és földi élmények hajszolása. Most már igazi kincsünk van, Jézusban.”

Húsvétról gyerekeknek: Jézus, halál, megváltás, feltámadás és élet! Nem könnyű témák egy kedves, nyuszis mesébe csomagolva. Húsvétról gyerekeknek: Jézus, halál, megváltás, feltámadás és élet! Nem könnyű témák egy kedves, nyuszis mesébe csomagolva. Megelevenednek a bibliai történések, a kenyérszaporítás, a vihar lecsendesítése, Jézus csodái és a nagyhét történései. Emellett a húsvéti nyuszik kalandjai sem maradnak el. 78 oldalon megismerjük a húsvét igazi értelmét!

✅ 2 db könyv csupán 1990 Ft! 😊  

Már 6 éves kortól mindenkinek! 

Családoknak és hitoktatóknak egyaránt ajánljuk.

A könyv tartalomjegyzéke:

 1. A két nyuszi
 2. Samu kalandjai
 3. Találkozás a rókával
 4. Virágvasárnap
 5. Nagyhétfő
 6. Nagykedd
 7. Mi lenne, ha …
 8. Nagyszerda
 9. A lábmosás
 10. Júdásról
 11. Az Eucharisztia
 12. Indul az akció!
 13. A kertben
 14. A keresztút kezdete
 15. Mit tehetünk mi?
 16. Megcsúfolták
 17. Keresztúton
 18. Keresztre feszítés
 19. Nagyszombat
 20. Húsvétvasárnap
 21. A folytatás
 22. Pünkösd

1+1 akcióban küldjük.

Azaz amikor egyet rendelsz, mi két könyvet küldünk. Egyet adj tovább, hogy minél többekhez eljusson az Örömhír!

Rendelj nálunk 10 ezer forintért, és ajándék filcnyuszit is küldünk a könyvek mellé!

Megjelent új missziós mesekönyvünk! 1+1-es akcióban kapható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük