Saját kiadású keresztény könyveket ajánlunk figyelmedbe!

Személyes kapcsolat Istennel – Ez a célunk minden gyermek, fiatal, felnőtt és idős, családos és egyedülálló számára. A Hitvalló saját kiadású könyveivel ezért dolgozik. Bemutatjuk friss kiadványainkat:  

Blogunk

Magzatnaplóm Badacsonyiné Solt Éva hitvallo.hu

Reformátusok Lapjában megjelent interjúra mutat a link. Szó esik a beszélgetésben a Magzatnaplóm c. szemléletformáló könyvről és más kiadványokról is.

Despota vagy disputa interaktív társasjáték

Vitakultúra-fejlesztő, interaktív társasjáték családi, iskolai és közösségi használatra egyaránt. Minőségi nyomdai kivitelezés.

Magzatnaplóm emberi méltóság magzat ember

40 fejezet a 40 hétről, érdekes, eseménydús és vicces események a magzatgyerek szemszögéből. A könyv célja, hogy segítsen kapcsolódni, kötődni, szeretni, Te pedig megismerd ezt a csodát, a magzati létet odabent!

terhesség fogantatás Magzatnaplóm hitvalló Badacsonyiné Solt Éva Michna Ágnes

A könyv célja, hogy segítsen kapcsolódni, kötődni, szeretni, Te pedig megismerd ezt a csodát, a magzati létet odabent! Kismamáknak és mindenkinek!

Magzatnaplóm Hitvalló, életvédelem, abortusz előtt, terhesség, kismamáknak

4.hét „Meg fogod érezni, amikor rád gondolnak, rólad álmodoznak, rólad beszélgetnek.” Kezdem megszokni a magzati létet. Meleg van, minden szép piros és otthonos. …

Magzatnaplóm magzati fejlődés fogantatás petesejt abortusz

 3. hét „Anyában létezem és fejlődöm, az ő szeretete etet és éltet engem.” Na végre. Már tényleg bajban voltam, hogy írhatnék én …

Linkajánlónk

Magzatnaplóm Hitvalló, életvédelem, abortusz előtt, terhesség, kismamáknak