Pillants bele kiadványainkba, tájékozódj, olvass, nézelődj!

terhességi teszt és magzati fejlődés: Magzatnaplóm, abortusz előtt, életvédelem, keresztény könyv
Abortusz előtt érdemes elolvasni
Ingyenes kiadvány, amely bemutatja a magzat fejlődését hétről hétre. Szórakoztató és informatív kiadvány, szülész-nőgyógyász főorvos ajánlásával

11. hét

„Nekem csak az fontos, hogy te szeretsz engem, és én is mindennél jobban szeretlek.”

Múlt héten kipróbáltam, hogy a szájamba veszem az ujjam. Jé! Ez egész finom. Egész jó kis elfoglaltság. Be a szájba, ki a szájból. Vicces. És közben még bele is iszom ebbe a langymeleg magzatvízbe. Ja, hogy a múltkor még éppen belepisiltem? Sebaj. Ez teljesen öntisztuló.

A fejemmel is sokféle dolgot tudok már véghez vinni. Mondjuk, forgatom, ha valami különös és váratlan dolgot észlelek. Mint például a múltkori eset, amikor Anyamindenség rálépett egy kisollóra, megszúrta a lábujját, felkiáltott, és én meg forgattam a fejem, hogy honnan jön a veszély, mi van? Aztán rájöttem, hogy semmi baj. Sóhajtottam egy nagyot, mert bizony, már ezt is tudok.

Sőt! Nyújtózom is, ha úgy tetszik éppen. Máskor nem tornázom, csak elmélázom. Anya, mostanság gyakran eszembe jutsz. Vajon milyen vagy? Szépnek tartanak az emberek? Engem nem érdekel, nekem biztosan te leszel a legszebb a világon. Szép a mosolyod? Én mindent megadnék érte, hogy már láthassam. Kedves a hangod? Ebben biztos vagyok. Már most is állandóan hallgatózom, hogy tényleg egy szavadat se mulasszam el. Remélem, amikor megnövök, akkor is majd szépen hallgatok a szavadra.

Tudod, nekem nem számít, hogy te egészséges vagy, esetleg valamilyen tartós betegséggel, netán bármilyen fogyatékossággal élsz. Nekem csak az fontos, hogy te szeretsz engem, és én is mindennél jobban szeretlek. Miért? Mert te vagy az anyukám, és én belőled vagyok. Nekem most jöhetnének akármilyen dokik, és mondhatnák, hogy választhatok másik anyukát magamnak, én akkor sem tenném. Te különleges vagy, te belőlem vagy, ja nem, én vagyok belőled. Mi örökre barátok leszünk, örök szeretettel vagyunk összekötve. Olyan jó nekem, Anya, hogy te vagy. Ugye, te is ennyire szeretsz engem?

Ne hallgass senkire, ha azt mondanák, hogy talán nem vagyok elég szép, elég erős, elég egészséges. Hidd el, én a világ legszuperebb kislánya leszek! Anya, kérlek, szeress engem úgy, ahogy én téged!

Jaj, még valami. Hadd írjam le azt is, hogy ha nem akarsz majd bajlódni a matekleckéimmel és más iskolai dolgaimmal, akkor semmiképp ne cigizz, ne igyál alkoholt, energiaitalt. Ezek akadályozhatják az agyam fejlődését, ami később tanulási nehézségeket okozhat.

(Magzatnaplóm c. könyv)

Várandósság hétről hétre új nézőpontból!

40 fejezet a 40 hétről, érdekes, eseménydús és vicces események a magzatgyerek szemszögéből.

Itt rendelhető!

Magzatnaplóm Hitvalló, életvédelem, abortusz előtt, terhesség, kismamáknak

Adventi Mesés Naptár

Ez a 24 meséből álló történet a karácsony valódi üzenetéről szól.

Itt rendelhető!

hitvalló adventi mesés naptár keresztény mesekönyv gyerekeknek családoknak

MESEmegOLDÁS

Szemlélődő mesék gyerekeknek

Itt rendelhető!

mesemegoldás szemlélődő meditatív mesék mesekönyv stresszoldás gyerekeknek

József Attila: Költői jegyzetek

Egyedülálló notesz, amely minden oldalon egy-egy lélekemelő idézetet tár elénk József Attila legszebb istenes versei közül. Ajánljuk minden költészet-rajongónak.

Itt szerezheted be: 

József Attila versidézetekkel gazdagított jegyzetkönyv (hitvallo.hu)

költészet József Attila hitvalló jegyzetfüzet
Magzatnaplóm magzati fejlődés fogantatás petesejt abortusz
Magzatnaplóm magzati fejlődés fogantatás petesejt abortusz Hitvalló Badacsonyiné Solt Éva
Magzatnaplóm emberi méltóság magzat ember
szeretet köteléke magzat kismama várandósság Magzatnaplóm
ikerterhesség Magzatnaplóm várandósság könyv napló
cukorterhelési vizsgálat Magzatnaplóm könyv Hitvalló Badacsonyiné